
تبلیغات

موضوعات
- عکس هایی از سطح روستا
- مشکلات بهداشتی روستای کلات گناباد
- بیماری های شایع در روستا
- بیماری های تازه شناخته شده

جستجو

پیوندهای روزانه

لینک دوستان
- دریافت رایگان این قالب
- سایت عاشقانه ماندگار فان
- سایت عاشقانه عشق آفرین
- معتبرترین فروشگاه اینترنتی
- چریک|محبوب ترین وبسایت در میان همگان
- خدمات کامپیو تری جوان
- کلات سرزمین بر فراز
- بانک جامع اطلاع رسانی پزشکان ایران
- سازمان تامین اجتماعی
- مرکز پژوهشی رویان
- وزارت بهداشت درمان واموزش پزشکی
- دانشگاه علوم پزشکی مشهد
- دانشگاه علوم پزشکی گناباد
- حمل هوایی ماینر از چین
- پریز تایمر دار دیجیتال
- شیر روشور چشمی اتوماتیک
- ارسال لینک

امکانات جانبی
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 102
بازدید کل : 2654
تعداد مطالب : 77
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
Alternative content
اجرای روشی جدید برای تشخیص ویروس 'ابولا ' ظرف پانزده دقیقه
برای اولین بار محققان روش تازه ای را به صورت آزمایشی در کشور گینه در غرب آفریقا مورد استفاده قرار خواهند داد که با استفاده از آن می توان ظرف پانزده دقیقه ویروس خطرناک ابولا را از طریق آزمایش خون و یا بزاق دهان شناسایی کرد.

به گزارش ایرنا، بنیاد خیریه انگلیسی 'ولکام تراست' روز جمعه ضمن اعلام این مطلب گفت استفاده از این روش جدید به صورت آزمایشی در مرکز درمان ابولا در شهر کوناکری در کشور گینه در طی هفته های آینده شروع خواهد شد.
این بنیاد گفته است، در این روش جدید که در قالب یک دستگاه آزمایشگاه قابل حمل انجام می شود، می توان نمونه های خون و یا بزاق دهان را بیش از شش برابر شیوه های کنونی در کشورهای غرب آفریقا که هم اینک با شیوع بیماری ابولا مواجه هستند، مورد آزمایش قرار داد.
این طرح آزمایشی که تحت عنوان 'آزمایشگاه چمدان همراه' ازسوی موسسه پاستور در شهر داکارسنگال، هدایت می شود، به طور مشترک ازسوی بنیاد خیریه 'ویلکام تراست' و وزارت توسعه بین الملل انگلیس حمایت مالی شده است.
دکتر 'وال اسنوین' از مقامات بنیاد خیریه ' ولکام تراست' روز جمعه گفت: یک آزمایش 15 دقیقه ای قابل اطمینان که می تواند موارد مبتلا به ابولا را تأیید کند، یک ابزار کلیدی برای مدیریت موثر شیوع ابولا است و اجازه می دهد که شناسایی بیماران و قرنطینه قرار دادن آنان و درمان شان هرچه سریعتر ممکن شود.
وی افزود: این مساله ضمن اینکه شانس بیشتری برای نجات بیماران ایجاد می کند، می تواند مانع از انتقال این ویروس به سایر افراد شود.
به گفته دکتر وال اسنوین، این روش جدید آزمایشگاهی به منظور استفاده در مراکز درمانی روستایی که با مشکل برق و سامانه های برودتی مواجه هستند در نظر گرفته شده است.
به گفته محققان، اگر نتیجه این روش جدید موفقیت آمیز باشد، می تواند برای شناسایی هر سریعتر بیماران مبتلا به ویروس ابولا در غرب آفریقا، مورد استفاد قرار گیرد.
سرعت عمل در تشخیص ویروس ابولا ، سبب خواهد شد که مبتلایان به این ویروس بسرعت شناسایی و قرنطینه شده و درمان آنها سریعتر شروع شود که این به معنای افزایش احتمال نجات این بیماران خواهد بود.
درهمین حال به گزارش گاردین، محققان دانشگاه وسمینستر انگلیس نیز یک دستگاه تشخیصی توسعه داده اند که می تواند در مناطق روستایی مورد استفاده قرار گیرد و هدف از ساخت آن ، تشخیص ویروس ابولا از طریق آزمایش مایعات بدن ظرف 40 دقیقه است.
براساس آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی، شمار مرگ ومیرهای ناشی از ابتلا به ویروس مرگبار ابولا درغرب آفریقا به پنج هزار و 459 نفر رسیده است.
شیوع ابولا از دسامبر 2013 (آذرماه 92) در گینه آغاز شده و تا 27 آبان سال جاری در این کشور یک هزار و 214 کشته بر جای گذاشته است.
در لیبریا تعداد کشته ها 2 هزار و 963 تن از مجموع هفت هزار و 82 مورد ابتلا به ویروس ابولا بوده است.
در سیرالئون نیز بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، یک هزار و 267 نفر براثر ابتلا به ویروس خطرناک فوت کرده اند.
ویروس ابولا یکی از کشنده ترین ویروس ها است که باعث بیماری شدید در انسان و پستانداران می شود و تاکنون درمان قطعی برای آن ارایه نشده است.
هشدار پزشکان بدون مرز درباره همه گیری ابولا
سازمان پزشکان بدون مرز درباره همه گیری بیماری ابولا هشدار داد. بیماری مرگبار ابولا از چند هفته پیش در کشورهای غرب آفریقا همه گیری پیدا کرده است. سازمان پزشکان بدون مرز اعلام کرد، میزان گسترش این بیماری به حدی است که کنترل آن از توان خارج شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل ازسازمان پزشکان بدون مرز، بر اساس بیانیه سازمان بهداشت جهانی در تاریخ ۳۰ ماه مه، ۲۹۱ مورد مشکوک به ویروس ابولا گزارش شده که از این میان، ۱۹۳ مورد در جمهوری گینه منجر به مرگ شده است.
بیماری ابولا (EVD) یا تب خون ریزی دهنده ابولا (EHF) از طریق ویروس ابولا به انسان منتقل می شود و یک بیماری خطرناک و کشنده است. پس از ابتلا، احتمال مرگ بیمار با این ویروس حدود ۹۰ درصد است. محل وقوع این بیماری، روستاهای دور افتاده مرکز و غرب آفریقا، در نزدیکی جنگل های انبوه مناطق گرمسیری است و تا کنون 337 قربانی گرفته است.
کرونا مشکلی برای حجاج
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، سالمندان و افراد مستعد بیماری نباید به دیدار حجاج بروند.
ليست صفحات
تعداد صفحات : 1

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























نظرسنجي

تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
